Tickets

Tickets  

Je kan tickets kopen of je plaatsje reserveren op verschillende manieren: 

Via deze website

Ga naar de voorstelling die je wil bijwonen en klik op ‘koop tickets’. Vul je gegevens in en vergeet zeker je e-mailadres en telefoonnummer niet. Zo kunnen wij je contacteren wanneer nodig. Vervolgens kom je op de betaalpagina. Je hebt de keuze tussen Bancontact en Visa / Mastercard. Na betaling ontvang je jouw elektronische tickets onmiddellijk via e-mail. De tickets worden verzonden door ReCreateX en komen vaak in de postvak in van je ongewenste mails terecht, kijk deze dus zeker na. 

Aan de balie vrije tijd

Aan de balie vrije tijd kan je tickets kopen voor voorstellingen en evenementen van Club Kalmthout. Adres en openingsuren vind je op de contactpagina.

Aan de inkom

Indien de voorstelling niet is uitverkocht, kan je nog tickets kopen aan de inkom. De ticketprijs is dezelfde als in voorverkoop.

Terugbetaling, omruilen en doorverkoop

Tickets worden nooit terugbetaald of omgeruild, met uitzondering van een door Club Kalmthout geannuleerde voorstelling. Koop altijd je tickets via de website van Club Kalmthout of aan de balie vrije tijd.


UiTPAS

De gemeente Kalmthout stapte samen met de gemeenten Brasschaat, Brecht, Essen, Schilde, Schoten, Stabroek, Wijnegem en Wuustwezel mee in de UiTPAS ‘Van Polder tot Kempen’. Met een UiTPAS worden vrijetijdsactiviteiten nog leuker, want je spaart punten die je kan omruilen tegen voordelen.

Met je UiTPAS...

  • Spaar je punten bij elke UiTPAS-activiteit
  • Ruil je punten voor leuke cadeaus en kortingen
  • Krijg je meteen punten en voordelen als je je UiTPAS koopt
  • Heb je het financieel moeilijk? Voor jou is er de UiTPAS met kansentarief
Club Kalmthout