Club Kalmthout brengt cultuur naar ieders goesting.

Over Club Kalmthout

Club Kalmthout is het vernieuwde cultuurprogramma van de gemeente Kalmthout. Club Kalmthout staat voor een gevarieerd en aantrekkelijk cultuuraanbod dat de gemeente aanbiedt samen met lokale cultuurpartners. Club Kalmthout wil een label zijn voor een kwalitatief cultuuraanbod op verschillende locaties in de gemeente.

Net als vele cultuurcentra in de buurt werkt Club Kalmthout met een seizoensaanbod: voorjaar en najaar. In de programmatie komen beeldende kunst en podiumkunst aan bod, en dat in alle vormen, smaken en ‘goesting’. Van klassiek tot modern, van populair tot niche, van cabaret tot theater, van films tot tentoonstellingen, van Rachmaninov tot Willy Sommers. Club Kalmthout probeert ieders smaak te prikkelen.

Lokale cultuurpartners nemen een actieve rol op binnen het vernieuwde cultuuraanbod. Zij zijn actief mee betrokken in de uitbouw van het gemeentelijk programma. Dat zal zich op verschillende Kalmthoutse locaties afspelen: in Club K, St.-Jozefkerk Heide, Jeugdhuis Govio, Diesterweg, Arboretum en nog andere inspirerende sites.


Club Kalmthout is het vernieuwde cultuurprogramma van de gemeente Kalmthout.

Plezier, genieten en ontmoeten staan centraal bij 'Club Kalmthout'.

Allemaal lid van de Club!

Daarnaast willen we inspelen op de noden van zoveel mogelijk doelgroepen. Er wordt een programma uitgewerkt op maat van kinderen, jongeren, gezinnen én ouderen. Kwetsbare doelgroepen kunnen genieten van een verminderd tarief via de UiTPAS. Zo engageren we ons om gelijke kansen te bieden aan iedereen die van cultuur wil proeven en genieten. Kortom: iedereen die zin heeft, kan zich als publiek aanbieden.

Plezier, genieten en ontmoeten staan centraal bij 'Club Kalmthout'. We worden allemaal lid van de Club! Samen gaan we voor een vrijetijdsaanbod dat nóg aantrekkelijker, toegankelijker en rijker wordt voor iedereen.

Initiatief van Gemeente Kalmthout

Ga naar de website

Zelf iets organiseren bij Club Kalmthout?

Meer informatie