Mimuze

Bereikbaarheid

Kom bij voorkeur met het openbaar vervoer of met de fiets! Je helpt ons op deze manier om de overlast met de buren te beperken én het is beter voor het milieu.

Met de fiets

Indien je niet te ver uit de buurt woont, raden we aan om met de fiets naar Mimuze te komen. Zo bespaar je veel tijd en riskeer je niet te laat te komen omdat je nog steeds aan het zoeken bent naar een parkeerplaats.

Bij evenementen in de zaal van Mimuze is het poortje van het fietspad achter de zaal geopend zodat je veilig tot aan Mimuze kan geraken. Er staan bordjes vanaf de Franseweg richting Onderzeel tot aan Mimuze.

Met het openbaar vervoer

Het treinstation Heide ligt op 3,8 km van Mimuze. Het treinaanbod vind je op www.belgiantrain.be. Er zijn geen haltes van de lijn in de buurt van Mimuze.

Met de auto

Probeer zo veel mogelijk te carpoolen. Er zijn 120 parkeerplaatsen aan Mimuze zelf.

Indien de parking volzet is, kan je ook parkeren in het industrieterrein Bosduin. Volg Brasschaatsteenweg richting Brasschaat en draai rechtsaf aan papier Michel. Daarna nog twee keer rechtsaf. Parkeer in de straat en neem het fietspad aan het einde van straat Onderzeel. Je moet dan nog 100 meter wandelen tot aan Mimuze.