Jeugdhuis Govio

Bereikbaarheid

Kom bij voorkeur met het openbaar vervoer of met de fiets! Je helpt ons op deze manier om de overlast met de buren te beperken én het is beter voor het milieu.

Met de fiets

Indien je niet te ver uit de buurt woont, raden we aan om met de fiets naar Jeugdhuis Govio te komen. Zo bespaar je veel tijd en riskeer je niet te laat te komen omdat je nog steeds aan het zoeken bent naar een parkeerplaats.

De fietsverbinding F14 Antwerpen-Essen loopt langs de spoorweg (lijn 12) van Antwerpen door Ekeren, Kapellen en Kalmthout naar het station in Essen. Je geraakt op de F14 vanop de lokale fietspaden die de fietsostrade kruisen. Rij tot aan treinstation Kalmthout en sla dan af naar de Statiestraat. Aan het kruispunt ligt Jeugdhuis Govio.

Met het openbaar vervoer

Het treinstation Kalmthout ligt op 650 meter van Jeugdhuis Govio. Het treinaanbod vind je op www.belgiantrain.be

Haltes de Lijn:

  • Kalmthout Dorpsstraat op 150 meter
  • Kalmthout Achterbroeksteenweg op 150 meter

De routes vind je op www.delijn.be

Infrabel werkt nog tot eind 2023 tijdens verschillende weekends aan spoorlijn 12 Antwerpen-Roosendaal. Daardoor is het treinverkeer geregeld onderbroken, wel worden vervangbussen voorzien.

Het treinverkeer is onderbroken gedurende deze weekends/periodes:

  • 16-17 en 23-24 september
  • 7-8, 21-22 en 28-29 oktober
  • 11-12 en 25-26 november
  • 2-3 december

NMBS zet wel vervangbussen in. Voor meer info over je treinreis, check de routeplannen op de website van NMBS of de NMBS-app.

Met de auto

Probeer zo veel mogelijk te carpoolen. Je kan parkeren op het marktplein aan de overkant van Jeugdhuis Govio. Stel je gps in op Pastoor Weytslaan.